shape_up

Ryhmät

Living Day Spa vastaanottaa mielellään erilaisia ja erikokoisia ryhmiä, esim. työyhteisöjä, kaveriseurueita ja polttariporukoita. Ideaalikoko ryhmälle on 3-8 henkeä, mutta porrastamalla hoitoaikoja voimme palvella isompiakin ryhmiä.

Helpointa on valita hoidot ryhmille rakennetusta omasta hoitomenuusta, joka sisältää 30min ja 60min hoitoja (valittavissa kasvo-, vartalo- jalka- tai käsihoito sekä lisukkeita toiveiden mukaan). Hoitolamme on jaettu kolmeen eri tasoon, joten isommat ryhmät voivat jakaantua viettämään aikaa saunaosastolle ja loungeen sillä aikaa kun osa seurueesta on hoidoissa. Hotelli Tornin kokoustila ja lounge ovat lisämaksusta ryhmien käytössä.

Esimerkkipaketteja:

 • Merry Little Christmas: Hemmottelevat pikkujoulut yrityksille, kaveriporukoille yms. Ohjelmaan voi sisältyä vaikkapa höyrysauna, 30min tai 60min hoidot kaikille sekä pientä syötävää ja juotavaa. Esim. höyrysauna + käsihoito tai intialainen päähieronta tai meikki + naposteltavat & kuohuva/glögi, hinta alk. 100€/hlö.  Pyydä tarjous kokonaisuudesta juuri teidän ryhmänne tarpeisiin!
 • Pikkunaisia: Pienten tyttöjen omat prinsessajuhlat, joihin kuuluu pieniä kauneushoitoja, kuten minimuotoinen käsi- tai jalkahoito, syötävää ja juotavaa. Vaihtoehto perinteisille syntymäpäiväjuhlille kotona tai seikkailupuistossa. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ihanien pikkunaisten ikimuistoiset juhlat!
 • Thelma & Louise: Kauneushetki, rentoutumista ja rattoisaa yhdessäoloa hyville kaveruksille, ihanille naisille ja sydänystäville. Friends forever! Vaikkapa ennen illanviettoa kaupungilla tai se yhteen kokoontuminen, jota on pitkään suunniteltu. Pakettiin voi sisällyttää esim. 30min kasvohoidon, käsihoidon tai meikkauksen sekä pientä naposteltavaa tai lisämaksusta kevyen ruokailun&juomat. Em. hoidot ja napostelun sisältämät paketit alk. 125€/hlö. Pyydä tarjous kokonaisuudesta juuri teidän ryhmänne tarpeisiin!

 • Wedding morning
  Morsiamen ja lähipiirin kaunistautumishetki häiden aattona. Living Day Span meikkitiimi on mukana huolehtimassa, että morsian on hehkeimmillään ja autamme tarvittaessa myös morsiamen äidin, kaasojen ym. lähipiirin valmistautumisessa. Saavumme haluttaessa juhlapaikalle (huom. pääkaupunkiseudulla) tai tilaisuus voidaan järjestää hoitolassamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!


Tarjoiluissa teemme yhteistyötä viereisen Hotelli Tornin kanssa. Ryhmille on tarjolla seuraavat ateriamenuut:

 • Aamiainen Tiffanylla
  Croissantteja tuorejuustolla ja hillolla, pinaatti-quiche, tuoreita hedelmiä, suklainen suussasulava herkku sekä lasilliset kuohuviiniä.
 • La Dolce Vita
  Italialainen tapas-lajitelma kera salaatin ja lämpimien leipien, jälkiruuaksi pannacotta tai tiramisu.

 • Afternoon Tea
  Lajitelma suolaisia ja makeita pikkuherkkuja, piiraita, brioscheja, voileipiä, macaronseja yms. Nautitaan luonnollisesti teekupposen kera.

Laita sähköpostia info@livingdayspa.fi ja kerro toiveistanne, niin rakennetaan juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus!

 

WELLNESS

Certified Holistic Health Coach Pirkko Tavaila täydentää Living Day Span kokonaisvaltaista hyvinvoinnin ja kauneuden konseptia. Iho, keho ja mieli -hyvinvointipaketit koostuvat Pirkon valmennuksesta sekä Living day Span täydentävistä hoidoista. Tarjolla on kaksi toisiaan täydentävää pakettia, toisessa on painotus kehossa ja toisessa mielessä. Paketit suositellaan otettavaksi yhdessä, mutta ne toimivat myös itsenäisinä kokonaisuuksinaan. Paketteja yhdistää ruoka ja sen merkitys hyvän olon lähteenä.

KEHO-paketti: pakettiin sisältyy kaksi Pirkon 45min valmennusta sekä kaksi 60min kasvo- tai vartalohoitoa. Hinta 400€.

Valmennus räätälöidään aina asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Teemoina voivat olla esimerkiksi:

 • energian lisääminen
 • ruokahimot
 • painonpudotus
 • ruuansulatusvaivoista kuten turvotuksesta vapautuminen
 • paremmat yöunet

Tapaamisessa pohditaan myös keinoja syödä omalle keholle sopivalla tavalla. Opitaan tapoja tukea kehoa matkalla tasapainoon.


MIELI-paketti: pakettiin sisältyy kaksi Pirkon valmennusta sekä kaksi 60 minuutin kasvo- tai vartalohoitoa. Hinta 400€.

Mielen ravinto: "Carpe diem!" eli miten olla läsnä hetkessä. Miten ravita mieltä  niin, että lopputuloksena on energinen ja tasapainoinen olo. Huomioidaan asiakkaan toiveiden mukaan elämän eri osa-alueet, kuten:

 • työ ja ura
 • sosiaalinen elämä ja ihmissuhteet
 • kotiympäristö
 • luovuus ja elämänilo
 • fyysinen aktiivisuus ja terveys

Tapaamisissa käsitellään ruokaa mielen hyvinvoinnin lähteenä. Opitaan keinoja tukea mieltä matkalla tasapainoon.

 
Pirkko on heittäytyjä, ja hänellä on kyky kohdata kuulijansa niin isoissa ryhmissä kuin kahdenkeskisissä valmennuksissa. Pirkon valmennustavassa yhdistyy kolme e:tä eli educate, empower, entertain. Suomeksi saman voi kääntää kolmeksi v:ksi eli valistaa, viihdyttää ja voimaannuttaa. Matkalla tasapainoisempaan olotilaan et siis ainakaan tule tylsistymään! Saat kotiinviemisiksi konkreettisia vinkkejä, joilla voit parantaa arkeasi heti ja helposti.

Tiedustelut ja varaukset puh. 020 778 9833 tai info@livingdayspa.fi