shape_up

Voit varata ajan sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai sivun alalaidasta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Living Day Spa lahjakorttiin voi sisällyttää hoidon/hoitoja tai sen voi nimetä valitulle summalle. Tyylikkäässä kirjekuoressa annettavan lahjakortin voi hakea henkilökohtaisesti hoitolastamme. Sen voi myös maksaa tilisiirtona, jolloin lahjakortti toimitetaan (postimaksutta) maksajalle tai lahjakortin saajalle suoraan.

Otamme mielellämme vastaan 2-8, jopa 10 hengen ryhmiä. Ota yhteyttä, niin räätälöidään upea rentouttava ryhmäpaketti hoitoineen, höyrysaunoineen ja tarvittaessa tarjoiluineen. Lisämaksusta ja sopimuksen mukaan myös hotelli Tornin kokoustilat ovat käytössänne (käynti suoraan hoitolamme alakerran loungen kautta). Voimme tulla pääkaupunkiseudun alueella tekemään ryhmähoitoja paikan päälle.

Ryhmätiedustelut:
Jenni Agge
Spa Manager
puh. 020 778 9833
tai info@livingdayspa.fi

 

Sijainti

Hoitolamme sijaitsee Yrjönkadulla, Helsingin ydinkeskustassa. Sisäänkäynti on Hotelli Tornin sisäpihan kautta. Lähietäisyydellä on sekä Kampin metroasema, bussi- ja raitiovaunupysäkit että Forumin parkkihalli. Etenkin päiväsaikaan parkkipaikkoja saattaa löytää läheisiltä kadunvarsilta.

Hoitolamme ovet saattavat olla ajoittain kiinni, jos kaikki kosmetologit ovat tekemässä hoitoja. Ovet ovat varmimmin avoinna asioimiseen (lahjakortit, tuoteostot yms) seuraavasti:

ma klo 10-20
ke klo 17-20
pe klo 17-20
la klo 10-14