shape_up

Environ

Hinnasto

TIETOA ENVIRONISTA

Environ®-ihonhoitotuotteet on kehitetty taistelemaan ympäristön aiheuttamia, erityisesti ilmansaasteiden ja otsonikerroksen ohenemisesta johtuvien UV-säteiden, ikäviä vaikutuksia vastaan. Lisäksi nykypäivän kiire, stressi ja yksipuolinen ravinto vaikuttavat ihon kuntoon.

Altistuessaan yllä mainituille tekijöille ihomme menettää päivittäin vitamiineja, mikä kiihdyttää ihon ikääntymistä. Environ®:in perustaja, maailmankuulu plastiikkakirurgi Dr Des Fernandes, on ollut uranuurtaja A-vitamiinin ja antioksidanttien käytössä suurina, tehokkaina pitoisuuksina jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Dr Fernandes ymmärsi, että tulevaisuuden kosmetiikan tulee sisältää tarpeeksi suuret pitoisuudet A-vitamiinia, C-vitamiinia ja muita antioksidantteja, jotta pystyisimme suojaamaan ihomme haitallisilta UV-säteiltä ja ympäristömme muilta vapailta radikaaleilta.

Environ®:in päämääränä ovat näkyvät tulokset. Kaikki uudet tuotteet ovat Dr Fernandesin omien tieteellisten tutkimusten aikaansaannoksia. Hänen käyttämillään ainesosilla ja tekniikoilla on kaikilla tieteellinen pohja päästessään Environ® -sarjaan.

Aktiivisten ainesosien viemiseen ihon syvempiin kerroksiin kehitetyt Environ® Ionzyme DF -laite ja Cosmetic Roll-CIT® -neulausrulla ovat innovatiivisia välineitä tieteellisen ihonhoidon alalla. Ihon normaalin rakenteen säilyttäminen ihoa vahingoittamattomilla nuorennusmenetelmillä on Environ® -hoitofilosofian ydinajatuksena.

Environ® -ihonhoitotuotteet on suunniteltu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille, naisille ja miehille. Tuotteet valmistetaan vain laadukkaimmista raaka-aineista ja tuoreista, aktiivisista vitamiineista. Ne ovat hypoallergeenisia ja väriaineettomia. Säilöntäaineita ja tuoksua käytetään vain tarvittaessa. Kaikki Environ® -tuotteet on testattu vain vapaaehtoisilla koehenkilöillä.

vitamin_step_up.jpg

 

 

 

PORTAITTAINEN SYSTEEMI

Environ®:in päätuotelinjat perustuvat portaittain voimistuviin aktiiviainesosa- ja vitamiinipitoisuuksiin, jolloin asiakkaan iho totutetaan voimakkuuksiin asteittain. Environ® tarjoaa kattavan tuotevalikoiman vastaamaan erityyppisten ihojen, iho-ongelmien ja elämäntapojen tarpeisiin.

Environ® -sarja on tehokas, koska se käyttää tärkeimpiä vitamiineja, antioksidantteja ja hoitomenetelmiä taistelemaan näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan:

A-VITAMIINI

A-vitamiinia on jo pitkään sanottu ”ihovitamiiniksi”, mutta vasta viime aikoina siihen on kiinnitetty huomiota ihotoimintojen ”normalisoijana” ja välttämättömänä tekijänä nuorekkaan ja terveen ihon ylläpitäjänä. Se auttaa ehkäisemään ja korjaamaan aurinkovaurioita ja lisäämään ihon kosteutta. Environ® -ihonhoitotuotteiden perustana on A-vitamiini retinyylipalmitaatin ja –asetaatin muodossa. Monet muutkin tuotteet sisältävät A-vitamiinia, mutta Environ® on ainutlaatuinen käyttäessään A-vitamiinia nousevissa konsentraatioissa. Tämä mahdollistaa ihon hoidon korkeimmilla A-vitamiinipitoisuuksilla ja minimoimaan mahdollisen A-vitamiinireaktion (ihoärsytyksen), mikä on yleistä kaikille A-vitamiinimuodoille.

C-VITAMIINI

Environ® on edelläkävijä käyttäessään stabiloitua ja erittäin tehokasta C-vitamiinimuotoa. C-vitamiini on vapaiden radikaalien tuhoaja ja sillä on tärkeä rooli kollageenin tuotannossa. Yhdessä A-vitamiinin kanssa käytettynä se toimii tehokkaammin ihon löystymistä vastaan. Se auttaa myös tasoittamaan ihon väriä ja vähentämään maksaläiskiä. C-vitamiini on välttämätön kauniin ja kuulaan ihon ylläpitämiseksi.

ANTIOKSIDANTIT (VAPAIDEN RADIKAALIEN TUHOAJAT)

Environ® käyttää tuotteissaan ihon tärkeimpiä antioksidantteja: C-, E- ja B5-vitamiineja, beetakaroteenia ja antioksidantteja kasviuutteista. Niitä käytetään taistelemaan ihoomme kohdistuvien päivittäisten vapaiden radikaalien hyökkäysten vaikutuksia vastaan. Antioksidantit imevät itseensä UV-säteilystä syntyneitä epävakaita vapaita radikaaleja ja vähentävät niiden haitallisia vaikutuksia jopa auringon polttamalla iholla.

Suomessa Environ on ollut jo 15 vuoden ajan. Environ-menetelmää saavat käyttää vain Environ-koulutuksen saaneet kosmetologit, sairaanhoitajat ja lääkärit. Environ on hoitola- ja kotihoidon kokonaisuus, missä A-vitamiinin perehtyneet ammattilaiset vastaavat asiakkaan ihon yksilöllisestä hoidosta, oikeista tuotevalinnoista ja jatkuvasti paranevista tuloksista.

HISTORIA

Jo 1950-luvulta lähtien on tiedetty, että A-vitamiini korjaa aurinkovaurioita ja kokeiden perusteella voitiin todeta, että vanhan ihon rypytkin madaltuvat vitamiinihoidolla. Tuolloin kukaan ei kiinnittänyt asiaan sen enempää huomiota. Ehkä siksi, että tuloksia ei näy heti, vaan hoito vaatii kuukausien säännöllistä A-vitamiinin käyttöä. Toinen syy saattaa olla se, että suuri pitoisuus A-vitamiinia voi alussa ärsyttää ihoa, mikä ei kuitenkaan ole vaarallista.

Des Fernandes on ollut itse koekaniinina A-vitamiinikokeiluissa. Vuonna 1982 hän alkoi käyttää A-vitamiinia happona, isotretinoiinina, sekä itseensä että aknepotilaisiinsa. Alussa hoito ärsytti heidän ihoaan, mutta sitkeän käytön jälkeen akne rauhoittui ja tuloksena oli upea, terve iho. A-vitamiinireaktio (ihon punoitus, kuivuminen, hilseily, näpyt) ei ole allergiareaktio, vaan menee ohi ihon totuttua vitamiinimäärään.

Ei ole yhdentekevää, kuinka vitamiinikosmetiikka tuotetaan ja pakataan. Environ-tuotteet valmistetaan huippumodernissa tehtaassa Kapkaupungissa, jolloin yhtiö pystyy itse kontrolloimaan koko tuotantoprosessin. Vitamiinituotteiden valmistus tapahtuu laboratorion erikoisvalossa ja tyhjiössä, mikä estää herkkien vitamiinien hapettumisen ja heikentymisen. Ilmatiiviit pumppupullot takaavat vitamiinien aktiivisuuden ja toimivuuden, minkä myös puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut.

ENVIRON & LIVING DAY SPA

Living Day Spalla on valikoimissaan koko upea Environin hoito- ja tuotevalikoima. Kasvohoidoissa toteutamme samaa portaittaista systeemiä kuin hoitotuotteissakin. Näin varmistetaan parhaat mahdolliset tulokset ja minimoidaan ihoreaktiot. 

1. tason kasvohoidot soveltuvat kaikille, myös ensi kertaa hoitolassamme hoidoista nauttivalle. SPA-kasvohoitojen 2. ja 3. tasot edustavat medikaalista ihonhoitoa vaikuttavimmillaan ja tehokkaimmillaan. Siten, parhaan tuloksellisuuden saavuttamiseksi näitä tasoja suositellaan 1. tason kokeneille ja jo jonkin aikaa Environin hoitotuotteita käyttäneille. Näihin lukeutuvat 2. tason Cool Peel -hapotus sekä 3. tason mikroneulaus.

Living Day Spa -kasvohoito on manuaalinen kasvohoito, joka soveltuu kaikille, myös Environin ensi kertaa tutustuville asiakkaille. Vitamion + -kasvohoidossa käytetään Environin omaa Ionzyme DF -hoitolaitetta, jolla tehoaineiden imeytys saadaan vietyä aivan uudelle tasolle. Mikroneulauksen hyödyt ja tulokset ovat kirurgisten toimenpiteiden tasoa ja lisäksi lopputulos on täysin luonnollinen, näkyvästi ihon rakennetta parantava. Mikroneulaus edellyttää, että iho on kotihoidolla totutettu A-vitamiiniin (mieluiten vähintään AVST 3-voiteen taso). Cool Peeling on tehokas ihoystävällinen hapotushoito, joka niinikään edellyttää, että iho on Environin kotihoidolla jo totutettu A-vitamiiniin. Happokuorintoja suositellaan akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle, auringon vaurioittamalle iholle. 

"Ryppyhoitoina" neulaukset ja vitamiinien imeytyshoidot ovat tehokkaampia kuin kuorinnat, sillä imeytyshoitojen tuloksena epidermis vahvistuu sisältä päin ja hoitojen edetessä rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat. Environ-kuorintoja ei tehdä kesäaikaan vaan ainoastaan pimeään vuodenaikaan, jotta vältettäisiin pigmenttiongelmat.


Environ kotisivut.jpg