shape_up

Jalkahoidot

Jalkahoito kannattaa valita jalkojen kunnon mukaan. Kesävarpaat ylläpitohtoito on valmiiksi hyväkuntoisille varpaille. Perusteellisempaa hoitoa kaipaavalla sopii erityisesti wanhanajan jalkahoito. Medi Heel -jalkahoito on tehokas ja näppärä silloin, kun aika on kortilla. Spa-jalkahoidossa jalat hoidetaan ja hemmotellaan pitkän kaavan mukaan. Kynsilakoissa löytyy runsas valikoima ihania värejä!

Varpaiden kynsien kestolakkauksella saat kauniit jalat ympäri vuoden. Kestolakkaus pysyy huoliteltuna jopa viikkoja. Herkullisen värisen varpaiden kestolakkauksen hinta on alk. 75€.

Hinnasto

Pikajalkahoito

Nopea varpaiden pikakunnostus ja ylläpitohoito valmiiksi hyväkuntoisille jaloille. Sisältää varpaankynsien kevyen siistimisen, lakkauksen ja ihon kosteutuksen. 

Huom! Kynsien pitää olla jo valmiiksi riittävän hyväkuntoiset ja lyhyehköt. Perusteellisempaa jalkahoitoa kaipaaville sopii wanhanajan jalkahoito.

30 min / 40€

Wanhanajan jalkahoito

Kunnollinen ja perusteellinen perusjalkahoito. Sisältää jalkakylvyn, kovettumien raspauksen ja/tai veitsellä käsittelyn. Kynsien ja kynsienauhojen käsittelyn poralla tai manuaalisesti. Lopuksi lakkaus ja loppuvoide. Hoito sisältää jalkojen kunnosta riippuen jalkahieronnan.

60 min / 95€

Spa Feet

Jalkojen kokonaisvaltainen spa-hoito. Sisältää perusteellisen jalkahoidon sekä spa-hemmottelun. Jalkojen ihon ja kynsien käsittelyn lisäksi jalkojen ja säärien iho kuoritaan, kosteutetaan naamiolla ja hierotaan. Sisältää myös varpaiden kynsien lakkauksen.

90min / 135€
Medi Heel

Hoitava ja hemmotteleva jalkahoito vaikkapa lounastunnilla? Nopea, tehokas ja nautittava ja jalkojen ihon kunnostamiseen painottuva hoito.  Kovettumat/kuivettumat raspataan tai käsitellään pehmittävällä happohauteella, iho kuoritaan ja hierotaan ja kosteutetaan. Hoito ei sisällä kynsien lakkausta.

30 min / 60€

PADA jalkahieronta

PADA, terapeuttinen ja rentouttava jalkahieronta. Jalat kuivahierotaan raakasilkkihanksikkain, ja hierotaan lämpimällä eteerisillä öljyllä lämpimiä kiviä apuna käyttäen. Hieronta tehdään ayurvedaan nojautuvan italialaisen Lakshmin öljyillä, tähän vuodenaikaan käytämme ayurvedan oppien mukaisesti VATA-öljyä. Hoito lämmittää kylmiä jalkoja, auttaa levottomiin jalkoihin ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. 

 30min / 60€

Kestolakkaus

Kynsien kesto- eli geelilakkaus. Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet pitkäksi aikaa. Toimenpide on hellävarainen kynnelle (kynttä ei ohenneta tai karhenneta voimakkaasti). 60min versiossa kynnet siistitään ja viilataan. 90min versio sisältää myös jalkojen ihonhoidon ja kynsien siistimisen.

Kestolakkaus sopii erityisesti sandaalikeleille, jolloin varpaat ovat näkyvillä jatkuvasti. Lakkauksen kesto on yksilöllistä ja riippuu myös, millaisen hankauksen kohteeksi kynnet joutuvat. Usein kestolakkaus pysyy kauniina viikkoja. Lakkausta joutuukin korjailemaan kynnen kasvukohdasta. 

Huom! Vanhojen kestolakkauksien poisto +15€ (+15min)

60min / 75€ (sis. kynsien ja kynsinauhojen siistimisen)

90min / 125€ (sis. jalkojen ihon, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen)