shape_up

Muut hoidot

Tältä sivulta löydät kestovärjäykset, meikkaukset, suihkurusketuksen ja karvanpoistot, joka tehdään valintasi mukaan perinteisemmin vahalla tai modernisti sokerilla. Etenkin pienemmille ihoalueille hyvä vaihtoehto on sähköinen epilaatio, joka tähtää lopulliseen karvanpoistoon. Suihkurusketuksessa käytetään markkinoiden laadukkainta ruskettajaa, Vita Liberataa.

Hinnasto

Ripset & Kulmat

Ripset 22€
Kulmat 28€ (sis. kulmien muoitoilun)
Ripset tai kulmat kasvohoidon yhteydessä 20€
Ripset + kulmat -paketti 45€
(sis. kulmien muotoilun)
Ripset + kulmat
kasvohoidon yhteydessä 30€ 
(sis. kulmien muotoilun)
 

Lash Lift Superboost ripsien tyvikohotus

Lash Lift Superboost ripsien tyvikohotuksen avulla saat kauniit, kaarevat ja pitkät ripset. Ja ne ovat täysin omasi! Ilman liimaa tai lisäosia. Ripsille hellävarainen taivutuskäsittely sopii etenkin niille, jotka eivät halua ripsienpidennyksiä ja kokevat ripsitaivuttimet hankalina käyttää. Ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin muottien avulla, botox- ja laminointikäsittely ravitsevat ripsiä ja tuovat paksuutta. Ripsien värjäys viimeistelee lopputuksen.

Lash Lift käsittely voidaan tehdä minkä pituisille ripsille tahansa. Käsittely tulee uusia 6-8 viikon välein.

60min / 100€
75min / 120€ (sis. ripsien värjäyksen)

Meikkaus

Päivämeikki 45min / 45€
Juhlameikki 75min / 75€

 

Epilaatio, Diatermia

Epilaatio tehdään sähköneulalla tai -pinsetillä (lähes kivuton menetelmä). Polttaa ja poistaa karvatupen ja pyrkii näin lopulliseen karvanpoistoon. Sopii erityisesti kasvojen alueelle, mutta myös vartalolle, jolloin käsitellään pieniä alueita kerrallaan. Diatermialla voidaan poistaa varrellisia fibroomia.

15 min / 35€

Suihkurusketus

Luonnollinen rusketus Vita Liberatalla! Markkinoiden laadukkaimmalla suihkurusketusbrändin Vita Liberatan tuotteilla tehtävä rusketus on luonnollinen, halusitpa sitten ihollesi kevyen päivetyksen, keskivahvan sävyn tai paahteisen rusketuksen, kuin suoraan Karibian lomalta!

Suihkurusketus on aurinkoa terveellisempi tapa hankkia päivettyä. Rusketusaine sisältää erilaisia trooppisia hedelmiä, marjoja ja superkosteuttajaa aloeveraa. Rusketuksen aikaansaa markinoiden turvallisimmaksi todettu ruskettaja, orgaaninen DHA. Monista muista DHA:ta sisältävistä ruskettajista poiketen Vita Liberatan rusketus ei haise epämiellyttävästi toimenpiteen jälkeen.

Suihkurusketus on turvallinen ja helppo tapa saada kevyt tai vahvempi rusketus iholle. Keskustele kosmetologin kanssa siitä, kuinka vahvan värin toivot saavasi. Iho kannattaa kuoria kotona esim. edellisenä iltana ennen suihkurusketukseen saapumista. Myös ihokarvojen poisto tulee ajoittaa vähintään edeliiseen päivään tai aikaisemmin. Kaikkea hikoilua tuottavaa toimintaa kannattaa välttää 24h suihkurusketuksen jälkeen.
Huom. rusketuksen väri syvenee ja paranee seuraavan päivän, parin aikana!

 30min / 39€

Sokerointi

Karvanpoisto tehokkaasti ja luonnollisesti sokerilla. Susu tekee sokeroinnin hellävaraisesti ja vankalla ammattitaidolla.

Kulmat tai ylähuuli tai posket tai leuka 15min / 15€
Koko kasvot 30min / 35€
Kainalot 20min / 30€
Sääret tai reidet 45min / 45€
Sääret ja reidet 1h30min / 80€
Käsivarret 30min / 35€
Bikini 15min / 30€
Laajempi bikini 20min / 45€
Brassi (vain naiset) 45min / 85€
Brassi, ylläpito 30min / 65€
Kainalot ja brassi 60min / 105€
Kainalot ja brassi, ylläpito 45min / 85€
Rinta tai selkä 45min / 50€
Rinta ja selkä 1h 15min / 80€ 

Depilaatiot

Karvanpoisto lämminvahalla. Kesto noin 30min.

Kulmakarvat 15€
Ylähuuli 15€
Kainalot 30€
Sääret tai reidet 40€
Sääret ja reidet 60€
Käsivarret 30€
Bikini 35€
1/2 brasilialainen 55€
Brasilialainen 75€
Selkä 40€ 

Mikropigmentointi

Microblading-tekniikalla luonnollinen, 3D-lopputulos! Kestopigmentoinnilla voidaan vahvistaa tai rakentaa uudelleen kulmakarvojen ja huulten linja ja tehdä eyeliner eli yläluomen rajaus. Lopputulos on erittäin luonnollinen.

Mikä?
Microblaiding on tekniikka joka tehdään manuaalisesti. Se tehdään käyttämällä erittäin hienoa terää jolla väripigmentti viedään ihon pintakerrokseen. Koska väri on lähellä ihon pintaa, näkyvät yksittäiset karvat siisteinä ja ohuina, omia kulmakarvoja jäljitellen. Lopputulos on erittäin luonnollinen. Väri ja kulman muoto suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Käsittelyyn kuuluu 2 käyntikertaa.

Huulten ja silmänrajauksien tekoon soveltuu digitaalinen pigmentointikone. Väripigmentti viedään ihon pintakerrokseen nopeasti tikkaavalla neulalla. Huulten pigmentoinnissa kaunein lopputulos saadaan käyttämällä kahta eri väripigmenttiä kolmiuloitteisuuden luomiseksi. Monia värivaihtoehtoja. Simänrajaukset voi tehdä luonnollisiksi, ikäänkuin ripsirajan täyttönä kehystämään silmää tai pienellä kohotuksella ulkonurkkaa kohden. Käsittelyyn kuluu 2 käyntikertaa.

Pigmentointi on lähes kivutonta. Iho puudutetaan pintapuudukkeella. Värin vieminen ihoon tuntuu lähinnä rapsutukselta. Toimenpiteen jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla vähän turvonnut. Pigmentoinnin jälkeen ihoa hoidetaan voiteella noin viikon ajan. Pigmentoinnin uusintakäsittely tehdään noin kolmen viikon kuluttua. Pigmentointiväri pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Pigmentoinille on muutamia kontraidikaatioita jolloin toimenpidettä ei suositella, esim. Diabetes, sytostaattihoidot, tietyt lääkeaineet, raskaus, puuduke aine allergia.

Kenelle?
Kestopigmentointi sopii kaikille jos kaipaat ryhtiä kulmakarvoihin, syvyyttä silmiin tai täyteläiset huulet ja toivot nopeaa arkimeikkiä. Kestopigmentointi on myös huoleton vaihtoehto sinulle jos näkösi on huono tai meikkaaminen hankalaa, olet allerginen ehostustuotteille, olet työpaikassa jossa ei voi käytyä meikkiä tai urheilet.

Kuka?
Living Day Span pigmentoija Tanja Warjonen on alan huippuja. Cidesco kosmetologi/meikkaaja/maskeeraaja Tanjalla on alalta yli 20 vuoden kokemus, ja hän on toiminut pitkään myös näiden alojen kouluttajana. Tanjalla on koulutuksensa ja kokemuksensa kautta erinomainen silmä nähdä kasvojen oikeat mittasuhteet ja näin toteuttaa juuri sinulle sopiva pigmentointi.

Lisätietoja: 020 778 9833 tai 040 540 3798 /Tanja

Kulmat 470€ /90min

Eyeliner 470€ /90min

Huulet 450€ /90min