shape_up

Muut hoidot

Tältä sivulta löydät kestovärjäykset, meikkaukset, suihkurusketuksen ja karvanpoistot, joka tehdään valintasi mukaan perinteisemmin vahalla tai modernisti sokerilla. Etenkin pienemmille ihoalueille hyvä vaihtoehto on sähköinen epilaatio, joka tähtää lopulliseen karvanpoistoon. Suihkurusketuksessa käytetään markkinoiden laadukkainta ruskettajaa, Vita Liberataa.

Hinnasto

Ripset & Kulmat

Ripset 22€
Kulmat 28€ (sis. kulmien muoitoilun)
Ripset tai kulmat kasvohoidon yhteydessä 20€
Ripset + kulmat -paketti 45€
(sis. kulmien muotoilun)
Ripset + kulmat
kasvohoidon yhteydessä 30€ 
(sis. kulmien muotoilun)
 

Meikkaus

Kosmetologin tekemä päivämeikki 45min / 45€
Kosmetologin tekemä juhlameikki 75min / 75€

 

Epilaatio, Diatermia

Epilaatio tehdään sähköneulalla tai -pinsetillä (lähes kivuton menetelmä). Polttaa ja poistaa karvatupen ja pyrkii näin lopulliseen karvanpoistoon. Sopii erityisesti kasvojen alueelle, mutta myös vartalolle, jolloin käsitellään pieniä alueita kerrallaan. Diatermialla voidaan poistaa varrellisia fibroomia.

15 min / 35€

Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettisessa akupunktiossa akupunktioneuloja käytetään parantamaan kasvojen ihoa. Toimenpide mm. kirkastaa ja parantaa ihon väriä, kiinteyttää ihoa, häivyttää juonteita, pienentää ihohuokosia, kosteuttaa ihoa, tasapainottaa talineritystä ja ärtynyttä ihoa (esim. akne) sekä auttaa tummiin silmänalusiin ja turvotukseen. Kokonaisvaltainen hoito sisältää akupunktioneulojen asetuksen koko kehon tasapainotukseen liittyvillä alueilla sekä kasvojen iholla ja ongelmakohdilla. Akupunktiohoitaja myös puhdistaa ihon sekä käyttää tavoitteisiin sopivaa naamiota ja loppuvoidetta. Akupunktioneulojen vaikutusaikana hoitaja tekee rentouttavaa hierontaa. Hoito on kokonaisuudessaan tehokas, rentouttava ja hyvin kokonaisvaltainen.

Hoitoa ei kannata pelätä kivun takia! Hoitoneulat ovat laadukkaita ja erittäin ohuita. Pisto voi olla kivuton tai korkeintaan hyttysenpistoa muistuttava. Rentouttavien vaikutusten ja akupunktiota täydentävien hemmottelevien ja hoitavien osioiden takia kokonaisuus on jopa hemmotteleva. Hoidon tekee kiinalaisen lääketieteen asiantuntija ja pitkälle kouluttautunut akupunktiohoitaja.

Huom. Esteitä toimenpiteelle ovat korkea hoitamaton verenpaine, raskaus, sydämentahdistin, verenohennuslääkitys sekä tapauskohtaisesti migreeni. Myöskään botox-pistosten jälkeen ei suositella akupunktiota, sillä se saattaa poistaa botoxin vaikutuksen.

Ensimmäisellä hoitokerralla akupunktiohoitaja tekee konsultoinnin, mikä pidentää hoitoaikaa. Kosmeettista akupunktiota suositellaan aluksi noin viiden viikon sarjana kerran, ihanteellisesti kaksi kertaa viikossa. Ylläpitoon suositellaan hoitoa vähintään kerran kuukaudessa.

60min / 120€ 
75min / 140€ (vain 1. kerta, sis. konsultoinnin)

sarjahoito min. 5krt -10%

Suihkurusketus

Luonnollinen rusketus Vita Liberatalla! Markkinoiden laadukkaimmalla suihkurusketusbrändin Vita Liberatan tuotteilla tehtävä rusketus on luonnollinen, halusitpa sitten ihollesi kevyen päivetyksen, keskivahvan sävyn tai paahteisen rusketuksen, kuin suoraan Karibian lomalta!

Suihkurusketus on aurinkoa terveellisempi tapa hankkia päivettyä. Rusketusaine sisältää erilaisia trooppisia hedelmiä, marjoja ja superkosteuttajaa aloeveraa. Rusketuksen aikaansaa markinoiden turvallisimmaksi todettu ruskettaja, orgaaninen DHA. Monista muista DHA:ta sisältävistä ruskettajista poiketen Vita Liberatan rusketus ei haise epämiellyttävästi toimenpiteen jälkeen.

Suihkurusketus on turvallinen ja helppo tapa saada kevyt tai vahvempi rusketus iholle. Keskustele kosmetologin kanssa siitä, kuinka vahvan värin toivot saavasi. Iho kannattaa kuoria kotona esim. edellisenä iltana ennen suihkurusketukseen saapumista. Myös ihokarvojen poisto tulee ajoittaa vähintään edeliiseen päivään tai aikaisemmin. Kaikkea hikoilua tuottavaa toimintaa kannattaa välttää 24h suihkurusketuksen jälkeen.
Huom. rusketuksen väri syvenee ja paranee seuraavan päivän, parin aikana!

 30min / 39€

Depilaatiot

Karvanpoisto lämminvahalla. Kesto noin 30min.

Kulmakarvat 15€
Ylähuuli 15€
Kainalot 30€
Sääret tai reidet 40€
Sääret ja reidet 60€
Käsivarret 30€
Bikini 35€
1/2 brasilialainen 55€
Brasilialainen 75€
Selkä 40€ 

Microblading

Microblading-tekniikalla luonnollinen, 3D-lopputulos! Voidaan vahvistaa tai rakentaa uudelleen omien kulmakarvojen linja ja muoto. Lopputulos on erittäin luonnollinen. Living Day Span microblading-taiteilija on Natalia Dyatlova, kansainvälisesti huippuarvostetun PhiBrows koulutuksen käynyt mciroblading- ja meikkitaitelija sekä maskeerauksen ammattiopettaja. Natalian ammattitaito on alan huippua. Natalian asiakkaina ovat olleet mm. meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, mallitoimiston johtaja Jaana Ukkola sekä Gloria-lehden tuottaja Kristiina Raitala.

Mikä?
Microblaiding on manuaalinen tekniikka. Se tehdään ilman konetta ja krouvia pigmentointikynää, käyttämällä erittäin ohutta/hienoa terää, jolla väripigmentti viedään ihon pintakerrokseen. Tekniikan avulla yksittäiset karvat näkyvät siisteinä ja ohuina, omia kulmakarvoja jäljitellen. Lopputulos on erittäin luonnollinen. Väri ja kulman muoto suunnitellaan asiakkaan kanssa yhdessä. Halutun lopputuloksen saaminen edellyttää vähintään 2 käyntikertaa. Vahvistuskerta täytyy tehdä 2kk sisään edellisestä kerrasta, muutoin toimenpide jodutaan uusimaan/aloittamaan alusta.

Toimenpide on lähes kivuton. Iho puudutetaan pintapuudukkeella. Värin vieminen ihoon tuntuu lähinnä rapsutukselta. Toimenpiteen jälkeen iho saattaa punoittaa ja olla vähän turvonnut. Toimenpiteen jälkeen ihoa hoidetaan voiteella noin viikon ajan. Uusintakäsittely tehdään 1-2kk kuluessa. Väri pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kontraindikaatioita ovat esim. diabetes, sytostaattihoidot, tietyt lääkeaineet, raskaus, puudukeaineallergia.

Kenelle?
Microblading sopii kaikille jos kaipaat ryhtiä kulmakarvoihin ja kasvoille ja toivot nopeaa arkimeikkiä. Sopii erityisen hyvin sinulle, joka koet kulmakarvojen muotoilun hankalaksi ja/tai et ehdi käymään kulmavärissä kosmetologilla. Joskus, etenkin iän myötä, karvoja ei edes ole riittävästi, jotta haluttu lopputulos saavutetaan värjäämällä.

Kuka?
Living Day Span microblading-taiteilija on Natalia Dyatlova, kansainvälisesti huippuarvostetun PhiBrows koulutuksen käynyt mciroblading- ja meikkitaitelija sekä maskeerauksen ammattiopettaja. Natalian ammattitaito on alan huippua. Natalian asiakkaina ovat olleet mm. meikkitaiteilija Raili Hulkkonen, mallitoimiston johtaja Jaana Ukkola sekä Gloria-lehden tuottaja Kristiina Raitala. Meikkitailteilijana Nata on meikannut monia kansainvälisiä julkkiksia, mm. Paris Hiltonin, Daryl Hannahin ja Patricia Kaasin.

Lisätietoja: 020 778 9833 tai info@livingdayspa.fi

1. kerta 390€ /90min

Vahvistuskerrat 150€ /60min