shape_up

Vartalo

Living Day Spalla on monipuolinen valikoima erilaisia vartalohoitoja; rentouttavia ja muokkaavia. Kylmiin päiviin sopii erinomaisesti Hot stones -kuumakivihieronta. Valikoimissamme on myös klassinen hieronta eli nk. Swedish massage sekä tuoksuva Aroma-spa.

Lämpimät hoitopedit varmistavat miellyttävän kokemuksen. Vartalohoidot ovat rituaalipitoisia ja nautinnollisia. Muokkaavissa hoidoissa toki käytetään tuloksellisuuden vuoksi napakampiakin hierontaotteita.

Living Day Span vartalohoidot ovat elämysmatkoja. Ne alkavat rentouttavalla höyrysaunalla ja päättyvät kehoa puhdistavan inkivääriteen nauttimiseen. Muokkaavissa hoidoissa käytetään napakkaa hierontaa ja ihokudosta parantavia tehoaineita. Rentouttavat hoidot ovat rituaalipitoisia hoitokokonaisuuksia, joissa mieli ja keho lepää. Toimii, haitpa sitten helpotusta stressiin, pakoa arjen kiireistä tai uutta energiaa!

Hinnasto

RENTOUTTAVAT

Klassinen hieronta

Klassinen kokovartalohieronta. 

Rentouttava kokovartalohieronta poistaa lihasjännityksiä sekä parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Lämmin höyrysauna ennen hoitoa tehostaa rentouttavaa vaikutusta. Hieronta tehdään miedosti tuoksuvalla hierontaöljyllä (saattaa sisältää pähkinää, joten mainitsethan erikseen pähkinäallergiasta).

Iholle hyvää tekevä Vitamin+ kokovartalohieronta rentouttaa ja hoitaa ihoa, parantaa sen terveyttä ja kimmoisuutta. A-vitamiinipitoinen öljy on erityisen hyvä mm. raskaus- tai leikkausarpien häivyttämiseen! Vaikutukset tehostuvat kotona jatkuvalla Environin Body Oil A-vitamiiniöljyn käytöllä. Lisätehoa saa kotikäyttöön myytävällä neulausrullalla.

Hieronnoista on valittavissa 60min ja 90min versiot.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 130€

2h / 150€

 

Vitamin+ -hieronta 

90min / 140€

2h / 160€

 

Hot stones

Kuumakivihieronta.

Kuumakivihieronnassa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava vaikutus. Vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä. Parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Hieronta tehdään valinnan mukaan eteerisillä tuoksuvilla tai vaihtoehtoisesti tuoksuttomillä öljyillä.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

Aroma Spa

Tuoksuva kokovartalohieronta. 

Nautinnollinen ja tuoksuva kokovartalohieronta. Rentouttava kokonaisuus alkaa ihon kuivaharjauksella ja jatkuu hieronnalla, jossa käytetään lämpimiä aromaattisia öljyjä. Tuoksuvalinnan mukaan hieronnan vaikutus on mieltä rauhoittava, tasapainottava tai piristävä.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€
Selkähieronta

Selkähieronta valinnan mukaan 20 minuutin tai 30 minuutin versiona. Hieronta noudattaa klassisen hieronnan otteita.

Huom! Höyrysauna ei sisälly hintaan. Sen voi kuitenkin lisätä hoitoon 30€:n arvoisena lisukkeena. 

20min / 45€

30min / 55€

Autiomaan Hehku -vartalokuorinta

Khoi Khoi -niska-/selkähieronta

Kalaharin kuorintahoito jättää ihon pehmeäksi, sileäksi ja tuoksuvaksi.

Ihoa kuoriva, silottava ja kosteuttava vartalohoitoYksilöllisessä kuorinnassa asiakas valitsee kuorinta-aineen ja kosteuttavan tuoksuöljyn. Iho jää pehmeäksi ja kauniin väriseksi. Sopii myös aurinkoloman alle ja jälkeen ylläpitämään kaunista rusketusta!

Sarjahoitona sopii täydentäväksi hoidoksi selluliitin poistoon ja painonpudotukseen.


Huom! Hoitoaikaan sisältyy 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

Kalaharin rentouttava niska-hartia alueen ja selän hieronta. Tuoksut vievät Kalaharin dyyneille. Hieronta ja apuna käytettävät Kalaharin kivet poistavat stressiä ja rentouttavat lihaksia ja mieltä.

Huom! Hoitoon ei sisälly höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin hankkia mukaan 30€ arvoisena lisukkeena.

1h 15min / 90€

30min / 60€

Intialainen päähieronta
30min

30 minuutin päähieronta.

Intialainen päähieronta vaikuttaa rentouttavasti kehoon ja mieleen. Se mm. avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Vaikutuksia täydentää mieltä tasapainottava luonnollinen, aromaterapeuttinen eteerinen öljy.

Hoitaja käyttää öljyä vain hartiaseudulla, joten hiukset eivät jää öljyisiksi. 

Huom! Hoito ei sisällä höyrysaunaa. Sen voi kuitenkin valita mukaan 30€ arvoisella lisukkeella.

30min / 60€

Intialainen päähieronta
50min

Kokonaisvaltainen 50 minuutin päähieronta.

Kokonaisvaltaisessa päähieronnassa hoidetaan myös päänahka ja hiukset luonnollisilla, ravitsevilla öljyillä. Hoitaa hiusta ja aktivoi hiustenkasvua. Hieronta avaa niska-hartiaseudun kireyksiä, aktivoi verenkiertoa päänahassa, poistaa stressiä ja rauhoittaa mieltä sekä parantaa unenlaatua. Hoidon jälkeen voi nauttia höyrysaunan lämmöstä ja myös pestä hiukset. Suosittelemme kuitenkin, että öljyn antaisi vaikuttaa hiuksissa ja päänahassa muutama tunti ennen pesua.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 20 min / 115€

Tranquillity

Kasvojen ja vartalon yhdistelmähoito.

Rituaalipitoinen, tuoksuva, runsaasti hierontaa sisältävä hoitokokonaisuus. Syvärentouttava hoito, joka yhdistää toisiinsa vartalohieronnan ja kasvohoidon parhaimmat, rentouttavimmat osiot (kasvojen iho puhdistetaan, kuoritaan, kosteutetaan naamiolla ja hierotaan). Hoidon eri osiot lipuvat toistensa lomaan harmoniseksi hoitokokonaisuudeksi. Lähdet hoidosta mieli ja keho rauhoittuneena.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2h / 180€

Minun Afrikkani

Kalaharin kokonaisvaltainen hoitoelämys

Matka alkaa lämpimällä höyrysaunalla, jonka jälkeen siiryminen hoitohuoneessan. Hurmaavien tuoksukellojen tuoksuttelun jälkeen seuraa Autiomaan hehku -vartalokuorinta, jossa on mukana autiomaan punaista hiekkaa, turvotuksia poistavaa autiomaan mineraalisuolaa tai syvästi tuoksuvaa kahvia. Suihkun jälkeen vuorossa on kasvojen ja vartalon hieronta aromaattisilla öljyillä. Iholle valutettava lämmin hierontakynttilä tuo lisäeksotiikkaa hoitoon (voit valita sen pienestä lisämaksusta). 

Kalaharin melonin, villihunajan, mustaherukan tai autiomaan hiekan ja palavan puun tuoksuja.. Kahden tunnin hoitokokemuksen jälkeen olo on syvästi rento ja mieli levollinen. Eksoottinen pieni pakomatka arjen pyörityksestä!

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

2,5h / 215€ (tuoksukynttilällä +10€)

Ayurveda hieronta

Ayurvedinen kokovartalohieronta huomioi kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen. Hieronta tehdään lämpimällä luonnonöljyllä. Hierontaliikkeet vilkastuttavat veren- ja lymfakiertoa ja poistavat kuona-aineita, venyttävät lihaksia ja niveliä. Hieronnan tekee auyrvedaan syvällisesti perehtynyt hieroja. Ayurvedinen hieronta perustuu ikivanhoihin intialaisiin oppeihin, joiden tavoitteena on ehkäistä kehon epätasapainotiloja ja pyrkiä kohti kokonaisvaltaista kehon ja mielen tasapainoa. Lempeän voimakas hieronta tuoksuvine öljyineen hämärästi valaistussa huoneessa vie sinut hetkeksi toiseen maailmaan..
Valittavissa 60min ja 75min versiot. Suosittelemme pidempää 75min versiota, joka sisältää myös kasvojen ja pään hieronnan luonnonöljyllä!


Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€
1h 45min / 170€

sarjahoito min. 5krt -10%

Tibetan Sound

Itämainen hoitokokonaisuus.

Syväkosteuttava ja rentouttava hieronta vartalolle, kasvoille ja päänahalle. Tiibettiläisten äänimaljojen rauhoittava vaikutus säilyy seuraavaan päivään.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

1h 45min / 150€

Vyöhyketerapeuttinen hieronta

Vyöhyketereapeuttisen hieronnan tavoitteena on tunnistaa kehon ja mielen solmukohdat ja tarjota helpotusta kohdistetun hieronnan avulla. Kehon oman heijastejärjestelmän huomioivan menetelmän avulla keho opetetaan hakemaan ja löytämään kyky parantaa itse itsensä. Hieronta rentouttaa ja poistaa kiputiloja. Hieronnassa käyteteään valinnan mukaan luomu- tai aromaterapiaöljyä. Hieronnan tekee vyöhyketerapiakoulutuksen saanut hieroja Lucia Torri Cianci menetelmän mukaisesti.
Valittavissa 60min ja 90min vaihtoehdot.


Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€
2h / 180€

sarjahoito min. 5krt -10%

VARTALOLYMFA

Vartalon manuaalinen lymfahieronta.

Käsin tehtävä vartalon lymfahieronta on kevyttä pumppaavaa hierontaa, jolla on monipuoliset ja tehokkaat vaikutukset ympäri kehoa. Lymfahieronta aktivoi kehon toiminnoille elintärkeää imusolmukkeiden ja muun imunestejärjestelmän kiertoa. Rentouttaa kehoa ja mieltä. Poistaa ja ennaltaehkäisee turvotuksia, myös leikkaushoitojen yhteydessä, aktivoi verenkiertoa, parantaa suoliston toimintaa, auttaa unettomuuteen ja migreeniin, parantaa solujen uusiutumista ja ylläpitää ihon kimmoisuutta. Hoidon aikana avataan lymfakanavat ja käsitellään valittu alue keholta (koko kehon käsittely kerralla olisi elimistölle liian rankkaa). Muista juoda hoidon jälkeen runsaasti vettä!
Vartalon lymfahierontaa tekee hoitolassamme asianmukaisen Pro Lymfa -koulutuksen käynyt kosmetologimme Jenni.


Huom! Vartalolymfan yhteyteen ei suositella saunomista, joten hoidon alkuun ei sisälly höyrysaunaa!

60min / 95€
min. 3 kerran sarjahoito -10%

Candles & Champagne for two

Romanttinen kokovartalohoito kahdelle.

Pariskunnille tuoksuva ja tunnelmallinen tunnin kestävä kokovartalohieronta parihuoneessamme kynttilän valossa, rauhallisen musiikin hyväillessä korvia. Mahdollisuus höyrysaunan käyttöön ennen hierontaa. Saunomisen yhteydessä tarjoillaan nautittavaksi lasilliset kuohuvaa & pientä purtavaa. Romanttinen lahjaidea kumppanille!

Hoidon varaus vain puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta!

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 280€ per pariskunta

MUOKKAAVAT  HOIDOT 

Detox Body

Detox vartalohoito. 

Garshan Dren by Lakshmi- Puhdistava, hierova mutahoito. Aluksi keho maadotetaan eli poistetaan sähköisyydestä silkkihansikkailla, ja kuoritaan aprikoosinkivi-hedelmäuuteseoksella. Tehokas hoito puhdistaa kehon kuona-aineista. Elvyttää lymfaattista järjestelmää ja poistaa nestettä. Kudoksen hapenottokyky paranee ja kuona-aineet poistuvat. Toimii erinomaisesti valmistelevana detox hoitona selluliittihoidoille, sekä puhdistuskuurien ja paaston tueksi. Iho kirkastuu, keho voi hyvin ja hoikistuu. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehoa puhdistavaa inkivääriteetä.

Lakshmi on huippulaadukas italialainen luomutuotesarja, jonka hoidot ja tuotteet perustuvat ayurvedan ikivanhoihin oppeihin ja perinteisiin.

Huom! Hoitoaikaan sisältyy alkuun 30 minuutin rentoutuminen höyrysaunassa.

90min / 150€

Urheiluhieronta

Napakkaotteisessa urheiluhieronassa käydään pintaa syvemmälle keskittymällä lihasten venytykseen ja rentoutukseen. Urheiluhieronnalla on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se rentouttaa ja palauttaa rasituksesta lihakset ja mielen, lievittää kipuja, laukaisee lihasjumeja ja parantaa verenkiertoa. Urheiluhieronnalla voidaan parantaa nivelten liikelaajuuksia ja ja valmistaa lihaksistoa tulevaan harjoitukseen. Urheiluhieronta on turvallinen hoitomuoto ja sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille! Hieronnan tekee urheiluhierojan koulutuksen saanut hieroja.
Valittavissa 30min ja 60min vaihtoehdot.

Huom! Pidempään, 60min urheiluhierontaan sisältyy alkuun 30min rentoutuminen höyrysaunassa.

30min / 60€ (ei sis. hörysaunaa)
90min / 130€ (sis. höyrysaunan)

sarjahoito min. 5krt -10%