shape_up

Käsihoidot

Hoitavat manikyyrit erikseen tai pakettihoitojen yhteydessä. Huom! Kuivaa ihoa tehokkaasti pehmentävä käsien parafiinihoito myös lisämaksusta. Manikyyreissä käytetään joko luonnollisia, mahdollisimman myrkyttömiä Treat-kynsilakkoja tai O.P.I:n kynsilakkoja. Molemmista löytyy upea valikoima eri värejä.  

Kestolakkaus minimanikyyrillä 75€. Kestolakkaus lisukkeena minkä tahansa käsihoidon kanssa +30€. 

Hinnasto

Nail fresh up

Valmiiksi hyväkuntoisten käsien pikakaunistus. Sisältää kynsien viilauksen ja lakkauksen.

20min / 30€

Kauniit kädet

Peruskäsihoito. Sisältää pehmittävän kylvyn, kynsien muotoilun, kynsinauhojen hoidon, kynsien lakkauksen ja loppuvoiteen. Jos haluat, että lakkaus tehdään kestolakalla, valitse 30€ arvoinen lisuke! Huomioithan, että hoitoaika pitenee tällöin 15 minuutilla.

 45min / 75€
 Kestolakkaus lisuke +15min / 30€

Spa Hands

Ylellinen, hemmotteleva spa-käsihoito. Pitää sisällään perusmanikyyrin lisäksi käsien ihon kuorinnan ja naamion.

60min / 95€

Medi Hand

Nopea ja tehokas käsien ihoa pehmittävä hoito, myös anti-age hoitoa kaipaaville käsille. Sisältää ihon kuorinnan, kynsien siistimisen, ihon kosteutuksen ja rentouttavan hieronnan. Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta.

30min / 50€

Kestolakkaus

Kynsien kesto- eli geelilakkaus.

Kestolakkaus mahdollistaa huolitellut, lakatut kynnet pitkäksi aikaa. Toimenpide on hellävarainen kynnelle (kynttä ei ohenneta tai karhenneta voimakkaasti). 60min versiossa kynnet viilataan ennen lakkausta. Hemmottelua kaipaaville sopii 75min versio.

Kestolakkaus sopii kaikille, ja etenkin niille, joiden kädet ovat työnkuvan takia paljon näkyvillä. Lakkauksen kesto on yksilöllistä ja riippuu myös, millaisen hankauksen kohteeksi kynnet joutuvat. Vaikka lakkaus itse kestää, kynsi kasvaa ja siten lakkausta joutuu yleensä korjailemaan kynnen kasvukohdasta.

 

Huom! Vanhojen kestolakkauksen poisto +15€ (+15min)

60min / 75€

Kestolakkaus ranskalaisella 60min / 90€ 

75min / 115€

(sis. minimanikyrin lisäksi käsien ja käsivarsien kuorinnan ja hieronnan)